Глумац признао: Хтио сам да убијем тог црног гада

Агенције
Глумац признао: Хтио сам да убијем тог црног гада

Холивудски глумац Лијам Нисон шокирао је све изјавом да је, након што му је вољена особа силована, кренуо у осветнички поход.

Глумац је са јавношћу подјелио ову причу током конференције за медије, која је организована поводом новог филма "Cold Purscuit ", преноси ЦНН. Нисон је почео да се присјећа свега након што га је један о новинара упитао о бијесу који је и те како видљив код главног лика овог филма. Тада није открио ко је особа која је силована, само да је то открио када се кући вратио са једног пута. "Она се са силовањем носила на невјероватан начин, али моја прва реакција је била да сам је питао зна ли ко јој је то учинио. Није знала. Питао сам које је расе била та особа. Рекла је да је био црнац. Сишао сам доле и ходао уоколо с палицом, у нади да ће ми неко прићи", испричао је холивудски глумац.

"Шетао сам тако слиједећих седам дана надајући се да ће ми неки црни гад изаћи из неког паба и покушати да ме нападне, па да могу даг а убијем", додао је глумац. Ова изјава многе је шокирала, па и његове колеге глумце, а Нисон је наставио са својом исповијешћу. "Било је ужасно. Али научио сам лекцију из тога, на крају сам помислио ког ђавола радим. Схватам ту потребу за осветом, али из тог се рађа само нова потреба, само убијање и убијање", закључио је Нисон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана