Glumac ostao bez supruge i advokata

Agencije
Glumac ostao bez supruge i advokata

Nakon 54 godine braka Bila Kozbija napustila je supruga Kamila i tako prekinula jedan od najdugotrajnijih selebriti brakova.

Kamila je kraj supruga ostala za vrijeme dva sudska procesa u kojima je on terećen da je drogirao i silovao Andreu Kostand, ali čini se da je joj sada ipak prekipjelo, te se, navodno, iselila iz njihove zajedničke kuće u Filadelfiji.

Kozbi, u međuvremenu, sve više tone u probleme. Naime, on je otpustio cijeli pravni tim nakon što je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje po tri tačke optužnice.

On se suočava s kaznom zatvora do 30 godina zbog napada, drogiranja i zlostavljanja Konstandove u njegovom domu u januaru 2004. godine. U njegovom timu bio je advokat Tom Mesero, koji je preminulog pop pjevača Majkla Džeksona uspio osloboditi optužbi za zlostavljanje djece.

Novi Kozbijev advokat Džozef P. Grin za kojeg tvrde da je iskusan i da je do sada dobio 100 slučajeva presuđenih u korist njegovih branjenika. Ovo je drugi put da Kozbi mijenja svoj pravni tim, ali nije uobičajeno da optuženici mijenjaju pravni tim nakon presude, pogotovo nakon što su najavili da će uložiti žalbu. Kozbi se nalazi u kućnom pritvoru dok mu ne bude izreknuta kazna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana