Глумац остао без супруге и адвоката

Агенције
Глумац остао без супруге и адвоката

Након 54 године брака Била Козбија напустила је супруга Камила и тако прекинула један од најдуготрајнијих селебрити бракова.

Камила је крај супруга остала за вријеме два судска процеса у којима је он терећен да је дрогирао и силовао Андреу Костанд, али чини се да је јој сада ипак прекипјело, те се, наводно, иселила из њихове заједничке куће у Филаделфији.

Козби, у међувремену, све више тоне у проблеме. Наиме, он је отпустио цијели правни тим након што је проглашен кривим за сексуално злостављање по три тачке оптужнице.

Он се суочава с казном затвора до 30 година због напада, дрогирања и злостављања Констандове у његовом дому у јануару 2004. године. У његовом тиму био је адвокат Том Месеро, који је преминулог поп пјевача Мајкла Џексона успио ослободити оптужби за злостављање дјеце.

Нови Козбијев адвокат Џозеф П. Грин за којег тврде да је искусан и да је до сада добио 100 случајева пресуђених у корист његових брањеника. Ово је други пут да Козби мијења свој правни тим, али није уобичајено да оптуженици мијењају правни тим након пресуде, поготово након што су најавили да ће уложити жалбу. Козби се налази у кућном притвору док му не буде изрекнута казна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана