Gaga: Vidjeli ste ono što smo htjeli

Agencije
Gaga: Vidjeli ste ono što smo htjeli

Holivudom se već neko vrijeme šuška da je Ledi Gaga počela da gaji osjećanja prema glumcu Bredliju Kuperu tokom snimanja filma “Zvijezda je rođena”. Naime, smatra se da je baš zbog tih njenih osjećanja nastala jedinstvena emocionalna energija koja se mogla vidjeti na ekranu.

- On je htio autentičnu ljubavnu priču - naveo je Kuperov prijatelj.

Nakon emotivnog izvođenja pjesme “Shallow” na ovogodišnjoj dodjeli “Oskara” šuškanja o njihovoj međusobnoj zaljubljenosti su postala još glasnija, bez obzira na to što je Kuper sa Irinom Šajk, s kojom ima kćerku. Nakon svega i sama Ledi Gaga se oglasila o tom pitanju.

- Najprije želim da kažem da su društvene mreže toalet interneta. Vidjeli ste ono što smo mi željeli da vidite. To je ljubavna pjesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj. Imala sam ruke i oko Tonija Beneta posljednje tri godine. To radiš kada pjevaš ljubavne pjesme - rekla je Gaga.

Njihov nastup je zapravo bio Kuperova ideja. Bliski prijatelji tvrde da je namjerno htio stvoriti povezanost među njima ispred i iza kamera, ali ubrzo su se pojavila razna nagađanja o njihovoj vezi koja je rezultirala prekidom vjeridbe Ledi Gage i Kristijana Karina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana