Fotošop izblamirao Viktorijas sikret

Agencije
Fotošop izblamirao Viktorijas sikret

Najpoznatiji svjetski brend donjeg veša "Viktorijas sikret" našao se u žiži javnosti i na meti kritika nakon što su internet preplavile slike manekenke čija zadnjica je zbog sređivanja u programu Fotošop postala, u najmanju ruku, deformisana.

U želji da model dovedu do savršenstva i uklone svaku mogućnost pojave neželjene debljine ili sala "majstori" su manekenki sa slike izbrisali prevoj na zadnjici.

Mnogobrojni korisnici društvenih mreža su potpuno poludjeli zbog ove slike komentarišući da je zbog "fotošopiranja" zadnjica izgubila prirodan i normalan izgled, te djeluje deformisano.

- Slike "Viktorijas sikreta" govore nam da budemo mršave, mršave, mršave da bismo bile poželjne. Da li sam ja jedina koja to čuje? - zapitala se Rejčel Anderson, korisnica jedne od društvenih mreža.

S obzirom na to kakvu buru reakcija je izazvala ova fotografija predstavnici "Viktorijas sikreta" su postavili na "Fejsbuk" novu sliku na kojoj je zadnjica vraćena u normalno stanje.

Ovo nije prvi put da se brend susreo sa kritikama auditorijuma. Prije izvjesnog vremena na jednoj reklamnoj fotografiji manekenki je takođe bila vidno prepravljena zadnjica, a koliko se pretjeruje sa sređivanjem slika pokazao je i slučaj kada se jedna manekenka ovog brenda pojavila bez ruke, koja joj je očigledno slučajno obrisana u "fotošopu".

Kritičari insistiraju na tome da popularni brend ne bi trebao sređivati na ovaj način tijela manekenki, jer tako nameću nerealne standarde ljepote.

Ovo je zasigurno ozbiljan blam jednog planetarno popularnog brenda, a sada se postavlja i pitanje kako zapravo izgledaju u stvarnosti Viktorijine anđelice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana