Fotografije slavnih ljepotica bez šminke lažne?

Agencije
Fotografije slavnih ljepotica bez šminke lažne?

Fotografije poznatih ljepotica bez šminke preplavile su internet u želji da pokažu da im ne treba arsenal šminke, kozmetičkih proizvoda ili hirurški zahvati da bi se pokazale u svom najboljem izdanju.

Pomenuti trend u teoriji zvuči odlično, ali u praksi su stvari nešto drugačije. Što je najgore, mnoge poznate dame podvaljuju, pa svoju ljepotu koju "stiču" raznim tretmanima i zahvatima prodaju kao prirodnu. Trend slikanja bez trunke šminke pokrenula je pjevačica Ališa Kiz.

Tada, na početku izazvala je brojne reakcije, a u međuvremenu su svoje "prirodne" slike objavile mnoge: Ledi Gaga, Gvinet Paltrou, Hajdi Klum, sestre Kardašijan...

- Ono što je svima zajedničko je da nijedna od slavnih žena nema pjege, bore, ožiljke, mladeže, mrlje, podočnjake, nepoželjne dlačice, bubuljice, neuredne obrve, natekle kapke... I nijedna neće da prizna da, kao slučajno, ima vještačke trepavice, trajnu šminku ili kvalitetan puder za svaki slučaj - prenose strani mediji.

Ipak, blogerka Đina Skida objavila je selfije bez šminke i objasnila zašto izgleda tako dobro. Dobila je mnoštvo komplimenata za fotografiju iz kreveta, a onda je objasnila da ima silikone u ustima, iscrtane obrve i da zapravo i ne izgleda tako.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana