Филмске звијезде постале анонимне

Глас Српске
Филмске звијезде постале анонимне

У Холивуду се свакодневно појављу неке нове звијезде. Једног дана сте на врху свијета, а већ сљедећег заборављени. Филмска индустрија има толико младих глумаца и глумица да они старији полако падају у заборав.

Неким глумцима каријера је већ дуже вријеме у стагнацији и све рјеђе се појављују у филмовима, а други се спорадично појављују.

Лив Тајлер

Прошло је скоро шест година откако је Лив имала неку значајнију улогу на филму. Имала је мањих рола у понеким пројектима, али ништа значајно у поређењу са хитовима попут "Господара прстенова" и "Армагедона". Имала је епизодну улогу у серији "Остављени".

Фреди Принц Џуниор

Глумац се данас углавном бави позајмљивањем гласа у цртаним филмовима, игрицама и на телевизији, али на филмском платну нисмо имали скоро прилике да га видимо.

Деми Мур

Деми је била једна од највећих звијезда с почетка деведесетих. Али њени филмови посљедње двије деценије нису били велики хитови. Познатија је по огромном труду који посљедњих година улаже не би ли одржала своју љепоту и брак са глумцем Аштоном Кучером.

Тара Рид

За Таром су уздисали многи мушкарци почетком миленијума, али ових дана она све мање подсјећа на секс бомбу какву памтимо из "Америчке пите". Снима углавном филмове Б продукције и људи су више забринути за њено здравље него за њене улоге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана