Fifti Sent nastavlja da šokira javnost

Agencije
Fifti Sent nastavlja da šokira javnost

Kontroverzni reper Fifti Sent ne prestaje da šokira javnost. Ovaj put je zgrozio sve svoje obožavaoce svojim komentarom na “Instagramu”, u kojem je napisao da ne bi bilo loše da njegovog sina udari autobus.

Naime, 43-godišnji reper komentarisao je fotografiju na kojoj se njegov sin Markus druži s njegovim najvećim suparnikom Kenetom Supremeom Mekgrifom i napisao da ne bi bilo loše da nekog od njih dvojice udari autobus.

Ovim činom Fifti Sent je samo pogoršao već narušeni odnos s najstarijim sinom, dok su fanovi ostali zgroženi reperovom izjavom.

Nakon upućenih kritika reper je objasnio na svom “Tviteru” da nikome nije želio zlo, ali da zbog osoba s kojima se druži njegov sin njih dvojica jednostavno nisu u dobrim odnosima.

- Njegovoj majci Šaniki Tompkins platio sam milion dolara da bih mu obezbijedio bezbrižan život i školovanje, ono što ja nikada nisam imao - napisao je Fifti Sent između ostalog.

Nakon dugogodišnje veze Fifti Sent i Šanika dobili su sina Markusa, a nakon što su prekinuli počela je dugogodišnja borba za starateljstvo.

Tek 2008. godine donijeli su odluku da će dijete ipak živjeti s majkom.

Iako su godinama sin i otac pokušavali da izglade odnos to nisu uspjeli zbog čestih svađa između roditelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana