Фифти Сент наставља да шокира јавност

Агенције
Фифти Сент наставља да шокира јавност

Контроверзни репер Фифти Сент не престаје да шокира јавност. Овај пут је згрозио све своје обожаваоце својим коментаром на “Инстаграму”, у којем је написао да не би било лоше да његовог сина удари аутобус.

Наиме, 43-годишњи репер коментарисао је фотографију на којој се његов син Маркус дружи с његовим највећим супарником Кенетом Супремеом Мекгрифом и написао да не би било лоше да неког од њих двојице удари аутобус.

Овим чином Фифти Сент је само погоршао већ нарушени однос с најстаријим сином, док су фанови остали згрожени реперовом изјавом.

Након упућених критика репер је објаснио на свом “Твитеру” да никоме није желио зло, али да због особа с којима се дружи његов син њих двојица једноставно нису у добрим односима.

- Његовој мајци Шаники Томпкинс платио сам милион долара да бих му обезбиједио безбрижан живот и школовање, оно што ја никада нисам имао - написао је Фифти Сент између осталог.

Након дугогодишње везе Фифти Сент и Шаника добили су сина Маркуса, а након што су прекинули почела је дугогодишња борба за старатељство.

Тек 2008. године донијели су одлуку да ће дијете ипак живјети с мајком.

Иако су годинама син и отац покушавали да изгладе однос то нису успјели због честих свађа између родитеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана