Evo zašto pjevačica stalno otpušta dadilje svoje djece

Agencije
Evo zašto pjevačica stalno otpušta dadilje svoje djece

Razvod sa Nikom Kenonom definitivno nije jedini dramatičan događaj kroz koji trenutno prolazi pjevačica Maraja Keri…

Pjevačicu Maraju Keri nedavno je tužila bivša dadilja njene djece, navodeći kao osnov tužbe krajnje nehumane uslove rada.

Četrdesetdevetogodišnja Ilzer Oliver izjavila je da je morala da radi sedam dana u nedjelji, šesnaest sati dnevno, bez ikakve novčane nadoknade za prekovremeni rad. Ona je takođe rekla da tokom sedmogodišnje službe nije imala pravo ni na pauzu za topli obrok. Njene dužnosti uključivale su čišćenje Marajinog doma u Njujorku, pakovanje kofera i brigu o "ličnim potrebama". U tužbi se navodi i da je Oliver pjevačicu morala da prati na svim putovanjima i da je bila odgovorna za njenu ličnu i poslovnu korespondenciju.

Međutim, izgleda da se priča tu ne završava.

Još jedna bivša dadilja, Simonet da Kosta tvrdi da je u periodu između oktobra 2013. i januara 2014. godine za pop divu radila ponekad i preko 100 sati nedjeljno, vodivši računa o njenim blizancima tokom radnih dana, kao i na porodičnim putovanjima, a ukoliko je bilo potrebno, s vremena na vrijeme preselila bi se kod porodice.

Simonet takođe tvrdi da za prekovremeni rad od 40 sati nedjeljno nije dobijala nikakvu nadoknadu, uprkos tome što je porodici na raspolaganju stajala 24 sata dnevno.

Kao razlog otpuštanja navodi se to što je dadilja "pružala suviše ljubavi i pažnje djeci", ostvarivši na taj način "preteranu bliskost" sa njima.

"Nažalost, dadilje su mi potrebne, i žao mi je što ih otpuštam za tren oka , ali to jednostavno moram da činim jer ne želim da u životu moje djece postanu važnije od mene", izjavila je Keri u jednom intervjuu prije godinu dana.

Ovo je jedna od mnogih tužbi zbog kojih je pjevačica tokom svoje dvadesetpetogodišnje karijere stekla reputaciju krajnje bahate zvijezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana