Evo kako sam oslabila 80 kilograma i preokrenula svoj život FOTO

Agencije
Evo kako sam oslabila 80 kilograma i preokrenula svoj život FOTO

Dvadesetsedmogodišnja Hejzel Dison je u jednom trenutku svog života imala 142 kilograma i mislila je da zbog svog izgleda nikada neće pronaći ljubav svog života.

Hejzel je nakon napunjenih dvadeset godina počela da se bori s problemom zavisnosti od hrane. Non stop je jela brzu hranu, pice, kinesku hranu i slatkiše da bi do dvadeset i jedne godine dostigla čak 142 kilograma i tonula sve dublje u depresiju.

Prijatelji su je često isključivali iz društva i bila je neko ko je uvjek sedio u ćošku i bio zadirkivan zbog svog izgleda. Do tada Hejzl nije nikada imala dečka, a tada je počeo i da je hvata strah da ga nikada neće ni pronaći zbog svog izgleda.

Međutim, šest godina nakon Hejzl ima 80 kilograma manje, nosi konfekcijski broj 26 i više se ne stidi svog izgleda.

"Tokom godina dostigla sam konfekcijski broj 56. Dok su svi moji prijatelji bili lijepi i zgodni, ja sam bila debela djevojčica koja je sjedila u ćošku. Vrijeme sam uglavnom provodila kod kuće uz televiziju ili društvene mreže. Jedino sam na tim mjestima dolazila u kontakt s muškarcima, ali kada je trebalo da se upoznam s njima nisam imala hrabrosti da se pojavim", kaže Hejzl.

Kada je dostigla najveću težinu doktori su joj rekli da ako pod hitno ne oslabi moraće da ugrađuje vještački kuk kada bude napunila trideset godina.

Tada je odlučila da promjeni stvari u svom životu i da svoj problem policističnih jajnika ne prihvata kao glavni uzrok gojaznosti.

Priključila se specijalnom režimu ishrane u kom je izbacila svu brzu hranu i uključila voće i povrće u svakodnevnu ishranu.

Hejzl nije željele da napuni 30 godina, a da iza sebe nije imala ni jednu vezu, pa je za šest godina uspjela da oslabi čak 80 kilograma.

Nakon nevjerovatne transformacije upoznala je dečka sa kojim je bila u vezi devet mjeseci. Iako veza nije potrajala ova djevojka je konačno srećna.

"Trebalo mi je šest godina da postignem ovo. Konačno imama snagu da idem kroz život i tražim ljubav o kakvoj sanjam", zaključila je Hejzl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana