Ево како сам ослабила 80 килограма и преокренула свој живот ФОТО

Агенције
Ево како сам ослабила 80 килограма и преокренула свој живот ФОТО

Двадесетседмогодишња Хејзел Дисон је у једном тренутку свог живота имала 142 килограма и мислила је да због свог изгледа никада неће пронаћи љубав свог живота.

Хејзел је након напуњених двадесет година почела да се бори с проблемом зависности од хране. Нон стоп је јела брзу храну, пице, кинеску храну и слаткише да би до двадесет и једне године достигла чак 142 килограма и тонула све дубље у депресију.

Пријатељи су је често искључивали из друштва и била је неко ко је увјек седио у ћошку и био задиркиван због свог изгледа. До тада Хејзл није никада имала дечка, а тада је почео и да је хвата страх да га никада неће ни пронаћи због свог изгледа.

Међутим, шест година након Хејзл има 80 килограма мање, носи конфекцијски број 26 и више се не стиди свог изгледа.

"Током година достигла сам конфекцијски број 56. Док су сви моји пријатељи били лијепи и згодни, ја сам била дебела дјевојчица која је сједила у ћошку. Вријеме сам углавном проводила код куће уз телевизију или друштвене мреже. Једино сам на тим мјестима долазила у контакт с мушкарцима, али када је требало да се упознам с њима нисам имала храбрости да се појавим", каже Хејзл.

Када је достигла највећу тежину доктори су јој рекли да ако под хитно не ослаби мораће да уграђује вјештачки кук када буде напунила тридесет година.

Тада је одлучила да промјени ствари у свом животу и да свој проблем полицистичних јајника не прихвата као главни узрок гојазности.

Прикључила се специјалном режиму исхране у ком је избацила сву брзу храну и укључила воће и поврће у свакодневну исхрану.

Хејзл није жељеле да напуни 30 година, а да иза себе није имала ни једну везу, па је за шест година успјела да ослаби чак 80 килограма.

Након невјероватне трансформације упознала је дечка са којим је била у вези девет мјесеци. Иако веза није потрајала ова дјевојка је коначно срећна.

"Требало ми је шест година да постигнем ово. Коначно имама снагу да идем кроз живот и тражим љубав о каквој сањам", закључила је Хејзл.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана