Емина Јаховић потврдила гласине: Разводим се

Срна
Емина Јаховић потврдила гласине: Разводим се

Пјевачица Емина Јаховић потврдила је на друштвеним мрежама да се разводи од Мустафе Сандала.

На Инстраграму је уз фотографију са њим написала и све разлоге за овакав потез.

"Драги моји, због љубави и подршке којом ме обасипате током читаве моје каријере, осећам жељу и потребу да са вама увек будем искрена - и када делим лепе ствари, али и када су у питању они мање лепи делови живота, кроз које, нажалост, сви некада пролазимо.

Зато желим да од мене сазнате и ово - након 14 година заједничког живота и 10 година брака, Мустафа и ја смо донели одлуку да се разиђемо. Та одлука нам није била лака, нити је била нагла, али је била узајамна, јер смо након дугих и отворених разговора закључили да се наша љубав, која је била велика и искрена, са годинама угасила.

Иако наше животе настављамо одвојено, ја ћу Мустафи увек бити најискренији пријатељ и подршка у животу, а сигурна сам да ће и он мени. Наша најважнија мисија је да останемо добри родитељи нашим дивним синовима, Yаману и Yавузу, и у тој мисији смо уједињени и са тог пута нећемо дозволити да нас било шта скрене.

Ово је први и једини пут да се оглашавам овим поводом, због тога нисам желела да читате нагађања по медијима на ову тему, већ да вам кажем директно ја", написала је Емина на Инстраграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана