Емили Блант говором расплакала супруга

Агенције
Емили Блант говором расплакала супруга

Позната глумица Емили Блант добила је награду за најбољу споредну женску улогу у филму “Мјесто тишине” на 25. по реду додјели награда Удружења филмских глумаца (САГ).

Глумица је у говору захвалила свима који су је подржали, али прије свих супругу Џону Красинском.

- Хвала вам много, много, много. Потпуно сам неприпремљена и немам ријечи. Ово ћу у потпуности подијелити са својим супругом Џоном. Ово искуство које сам имала прилику да подијелим с тобом усјекло ми се у срце. Ти си невјероватан сценариста и тако сам срећна што сам с тобом и што сам могла радити на овом филму с тобом - рекла је Блантова.

Њеном супругу, који је иначе писао сценарио за филм “Мјесто тишине”, очи су се напуниле сузама.

Међутим, то није све што је славна глумица рекла, те се у једном моменту и нашалила.

- Хвала ти што си ми дао улогу у филму. Био би у великој невољи да ниси. Заправо, ниси имао ни опције, али хвала ти - казала је Блантова.

Главну награду, признање за најбољи глумачки ансамбл на овој, 25. додјели награда Удружења филмских глумаца, освојио је филм “Црни пантер”.

Што се тиче појединачних категорија, глумица Глен Клоуз је наградом за главну глумицу у филму “Супруга” зацементирала статус фаворита, као и Рами Малек који је побиједио Кристијана Бејла (“Човјек из сјене”), Бредлија Купера (“Звијезда је рођена”), Вига Мортенсена (“Зелена књига”) и Џона Дејвида Вошингтона (“Црни члан КККлана”) у категорији за најбољег главног глумца.

Награда за споредног глумца отишла је Махершали Алију за “Зелену књигу”. Ово је његова друга побједа у три године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана