Ema Stoun nosila umjetničko djelo

Glas Srpske
Ema Stoun nosila umjetničko djelo

Ema Stoun je jedna od ambasadorki modne kuće “Luj Viton” i novo zaštitno lice njihovih kampanja.

Stoga ne čudi što se na brojnim događajima pojavljuje upravo u njihovim kreacijama. Izuzetak nije ni 76. dodela “Zlatnog globusa”. Američka glumica ove godine bila je nominovana u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskom filmu, za ulogu u hvaljenom filmu “Favoritkinja”.

Nagrada joj je na kraju ipak izmakla iz ruku i kući ju je ponijela Redžina King, kojoj filmski kritičari za ulogu u filmu “If Beale street could talk” predviđaju i Oskara”.

Možda se nije našla na popisu nagrađenih glumica, ali dobila je svoje mjesto na vrhu liste najbolje odjevenih zahvaljujući kreaciji Nikolasa Geskijerea, kreativnog direktora modne kuće “Luj Viton”.

Na haljini izrađenoj od 15 metara muslina, koju su strani mediji već nazvali “malim umjetničkim djelom”, više od 800 sati radilo je više od 30 krojačica koje su ručno u nju ušile 63.000 staklenih perlica i tako stvorile uzorak koji imitira riblje krljušti. Od modnih dodataka odlučila se samo za malu metalik torbicu u obliku cilindra ukrašenu trakom i decentan nakit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana