Ема Стоун носила умјетничко дјело

Глас Српске
Ема Стоун носила умјетничко дјело

Ема Стоун је једна од амбасадорки модне куће “Луј Витон” и ново заштитно лице њихових кампања.

Стога не чуди што се на бројним догађајима појављује управо у њиховим креацијама. Изузетак није ни 76. додела “Златног глобуса”. Америчка глумица ове године била је номинована у категорији најбоље споредне глумице у драмском филму, за улогу у хваљеном филму “Фавориткиња”.

Награда јој је на крају ипак измакла из руку и кући ју је понијела Реџина Кинг, којој филмски критичари за улогу у филму “If Beale street could talk” предвиђају и Оскара”.

Можда се није нашла на попису награђених глумица, али добила је своје мјесто на врху листе најбоље одјевених захваљујући креацији Николаса Гескијереа, креативног директора модне куће “Луј Витон”.

На хаљини израђеној од 15 метара муслина, коју су страни медији већ назвали “малим умјетничким дјелом”, више од 800 сати радило је више од 30 кројачица које су ручно у њу ушиле 63.000 стаклених перлица и тако створиле узорак који имитира рибље крљушти. Од модних додатака одлучила се само за малу металик торбицу у облику цилиндра украшену траком и децентан накит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана