Elvisova kćerka ostala bez bogatstva

Agencije
Elvisova kćerka ostala bez bogatstva

Izgleda da za Lisu Mari Prisli, jedinu kćerku slavnog kralja rokenrola Elvisa Prislija, uskoro neće doći bolji dani jer tvrdi da je njen bivši menadžer potrošio 100 miliona dolara koje je naslijedila od očevog bogatstva.

Prema novim sudskim dokumentima, Lisa Mari (50) optužila je da ju je Bari Sigel godinama uvjeravao da su njene finansije “na sigurnom i u dobrom stanju”, a prava je istina da je zahvaljujući njegovim lošim odlukama i investicijama fondaciju od 100 miliona dolara sveo na tek 14.000 dolara, uključujući i ulaganje u kompaniju koja je imala licencu za “Ameriken ajdol”, a koja je bankrotirala.

Da je Sigel prikazao pravo finansijsko stanje Prislijevoj, te ograničio trošenje priliva u fondaciju, ona bi danas živjela veoma lijepim životom s godišnjim budžetom od milion i po do dva miliona dolara. Na taj iznos Sigelova naknada iznosila bi između 40 i 50 odsto njenog godišnjeg budžeta, na šta ona ne bi pristala da je imala uvid u stvarno stanje.

Uz sve to, optužuje Sigela zbog likvidacije prihoda fondacije nakon što je njena investicija u “Ameriken ajdol” neslavno propala, zbog čega se nije prilagodila novom načinu života, navodeći da je na njegovu preporuku potrošila dupli iznos godišnjeg doprinosa.

Ni Sigel njoj nije ostao dužan, pa joj je uzvratio na optužbe uz tvrdnje da su problemi s novcem nastali zbog njenog prekomjernog trošenja. Stoga putem suda traži 800.0000 dolara naknade zbog problema koje mu je njena tužba prouzrokovala u poslovanju.

Ko je ili nije u pravu, sasvim je sada svejedno, jer silnog bogatstva, koje je naslijedila zahvaljujući svom ocu, Lisa Mari Prisli više nema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana