Елвисова бивша: Жена је чиста пластика, али јој нико не замјера

Глас Српске
Елвисова бивша: Жена је чиста пластика, али јој нико не замјера

Присила Присли доспјела је недавно у жижу страних медија због чињенице да са 72 године изгледа младолико. Добро, више дјелује мумифицирано, а нико јој то и не замјера. Она отворено признаје шта је све са собом радила.

Љепотица, којој су у младости завидјели и која је са 14 година успјела да заведе Елвиса Прислија, данас оставља другачији утисак.


Јесте да дјелује младолико, тачније затегнуто, има сјајно тијело и модни стил који се не уклапа у њене године, али Присила дјелује и помало застрашујуће.

Када је недавно гостовала у једној гледаној америчкој емисији „Lorainne“, ту је кренула лавина: Како је могуће да тако изгледа? Било је оних који су јој честитали „да се добро држи“, који су јој се дивили, наравно и они који су је оспоравали уз опаске да изгледа као гуштер.

Занимљиво, Присила се није оглашавала овог пута, али је одавно признала да је била жртва доктора Серана из Аргентине који је својим пацијенткињама нарушавао здравље тако што им је умјесто ботокса убризгавао смјесу сличну оној која се у Аргентини користи за подмазивање аутомобилских дијелова.

Овај доктор шарлатан је брзо дошао до једног од најтраженијих естетских хирурга специјализованих за ботокс, али након што је завршио иза решетака, није јасно на основу чега је задобио повјерење колега и пацијената.

Иначе, Присила се током младости бавила се моделингом и глумом, а играла је у некада популарној серији „Далас“, као и у филму „Голи пиштољ“. Старење очигледно тешко подноси, јер не одустаје од пеглања својих година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана