Џорж Клуни својим „момцима“ поделио по милион долара

Агенције
Џорж Клуни својим „момцима“ поделио по милион долара

Ренди Гербер, супруг манекенке Синди Крафорд, изјавио је да је његов пријатељ глумац Џорж Клуни њему и још 13 других пријатеља поклонио 1,3 милион долара. Повод - хтио је да им се захвали, због тога што су му помогли да успије у Холивуду.

И то у кешу - буквално им је донио пун кофер новца.

„Позвао нас је на вечеру, мене и групу пријатеља, које иначе зовемо 'момци'. Укупно нас је 14. Кад смо се окупили, почео је говор. Рекао је да нам је захвалан јер смо му помогли кад је тек дошао у Лос Ангелес, спавао је на нашим каучима кад није имао гдје да се смјести и без нас не би био ту гдје је сад. Рекао је и да жели да знамо колико му значимо и да зна да се неки од нас још боре са финансијама. Зато нам је дао тај новац, да не морамо да се бринемо о школовању своје дјеце, плаћању хипотеке, и слично“, рекао је Гербер.

Прије ове „момачке“ вечере, која се догодила у септембру 2013. године, Клуни је, свим својим „момцима“ платио порез, преноси портал И-њуз.

Гербер му је одмах рекао да неће да узме новац, на шта му је Клуни узвратио да ако га он не узме, нико неће добити свој милион, тако да није имао избора.

Осим тога, Гербер каже да је Џорж пажљив и према непознатим људима. Тако се недавно, кад су он и његова супруга Амал (39) путовали авионом, извинио свим путницима на њиховом лету и поделио им слушалице како им не би сметало плакање њихових шестомесјечних близанаца, Ел и Александра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана