Džordž i Amal Kluni se ne razvode

Agencije
Džordž i Amal Kluni se ne razvode

Nakon šuškanja da se jedan od najpoznatijih slavnih parova, američki glumac Džordž Kluni (57) i njegova supruga, pravnica Amal (40) razvode nakon četiri godine braka, sam Kluni je odlučio da komentariše glasine. Naime, Kluni je u izjavi za “Holivud lajf” demantovao sve navode medija o razvodu i problemima između njega i Amal, navodeći da je to čista izmišljotina.

- Čitava priča o razvodu je izmišljena - rekao je Kluni.

Nagađanja o razvodu slavnog para počela su već prije nekoliko dana. Izvor blizak paru rekao je da su Kluni dž i Amal imali žustru raspravu, nakon čega je ona pokupila stvari i otišla zajedno s jednogodišnjim blizancima Aleksandrom i Elom.

 - Nakon posljednje žustre rasprave Amal je pokupila stvari i otišla s djecom u kuću na Sardiniji. Džordž joj stalno šalje poruke i zove je, jer želi da vidi blizance - naveo je izvor.

U slučaju da se glasine o krahu braka pokažu istinitima, njihov razvod bio bi “težak” bi 400 miliona funti. Osim toga, ovo nije prvi put da se šuška da Kluniju i Amal ide loše u braku. Sredinom 2016. godine izvor blizak porodici, kako su naveli američki mediji, naveo je da Amal nije zadovoljna u braku i da razmišlja o razvodu. To se ipak nije pokazalo kao tačno, a ubrzo nakon toga par je dobio i blizance.

Kluni i Amal upoznali su se još 2013. godine, kada je pravnicu njihov zajednički prijatelj doveo u glumčevu kuću blizu jezera Komo u Italiji. Nisu dugo čekali s odlaskom pred oltar, samo šest mjeseci nakon upoznavanja holivudski glumac zaprosio je svoju odabranicu. Vjenčali su se u Veneciji.

Slavni supružnici posljednji su put viđeni zajedno u javnosti početkom decembra, kada je Džordž zajedno sa svojim roditeljima podržao Amal na 23. dodjeli nagrada Udruženja dopisnika UN. Par je i tada izgledao srećno i zaljubljeno.

Kluniju ovo nije prvi brak, već je bio oženjen glumicom Talijom Balsam, od 1989. do 1993. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana