Џони Деп негира оптужбе Амбер Херд

Агенције
Џони Деп негира оптужбе Амбер Херд

Рат Џонија Депа и Амбер Херд и даље се не смирује. Овог пута у напад је кренуо Деп. Према изјави коју је предао суду, он никад није био насилан према њој, а Хердова је на лицу и тијелу нацртала модрице како би га оптужила за злостављање и имала повод за развод.

Тако је Хердова прошле године у “Вашингтон посту” себе описала као жртву породичног насиља, на шта је Деп одговорио тужбом за клевету.

- Негирам оптужбе Хердове откако их је изнијела у мају 2016. године, кад је на суду с нацртаним модрицама тражила забрану приласка против мене. Свједоци и снимци с надзорних камера доказују да те модрице није имала сваке седмице. Њене оптужбе демантоваћу до краја живота. Никад нисам злостављао госпођу Херд нити једну другу жену - поручио је Деп.

Подсјетимо, брак између 55-годишњег Депа и 33-годишње Хердове завршио је у мају 2016. године, након свега 15 мјесеци, а глумица га је оптужила да ју је претукао. Брак је законски окончан у јануару 2017. године, што није био случај и с њиховим јавним свађањем, у којем су извукли доста интимних информација.

Деп је бившу супругу назвао починиоцем, а себе жртвом.

- Након што је мијешала амфетамине које је добила на рецепт и лијекове без рецепта с алкохолом, Хердова је починила бројне облике насиља у породици против мене, често у присуству свједока, те ми у неким случајевима нанијела озбиљне тјелесне повреде - тврди Деп.

То нису све оптужбе које је Деп изнио на њен рачун. Тврди и да је злостављала своје бивше партнере и партнерке те да је због сукоба с бившом дјевојком провела двије ноћи иза решетака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана