Džon Ledžend u četrdesetoj godini uči da pliva

Agencije
Džon Ledžend u četrdesetoj godini uči da pliva

Pjevač Džon Ledžend otkrio je na svom “Tviter” profilu da tek sad, u četrdesetoj godini, uči da pliva.

- Ne znam da plivam. Danas sam imao prvi čas plivanja od perioda kada sam imao pet godina. Moj otac je naučio da pliva u šezdesetim godinama, tako da sam i dalje u prednosti - napisao je Ledžend.

Ovo je iznenadilo milione ljudi koji ga prate na društvenim mrežama, a uslijedila su i neminovna “prozivanja” pjevača zbog njegove hit pjesme “All of me”, gdje pjeva “Glava mi je ispod vode, ali mogu lijepo da dišem”.

- Šta se onda desilo kada ti je glava bila ispod vode? Jesi li lijepo disao? Je li sve bila laž? - napisao je duhoviti fan, na šta je Ledžend odgovorio da je sve bilo lažno.

Dok je većini bilo smiješno, neki su posavjetovali pjevača da je važno da nauči da pliva zbog eventualne potrebe da uskoči u bazen kako bi spasao sopstvenu djecu - što sada ne bi uspio.

Ledžend nije usamljen slučaj među poznatima koji su kasno naučili da plivaju. Glumica Eva Mendez jedna je od njih, zatim Vil Smit, koji je naučio da pliva tek prije tri godine, i pjevač Zejn Malik, koji se plaši velikog vodenog prostora pa zbog toga dugo nije mogao ući u bazen, a glumio je čuvara plaže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana