Џон Леџенд у четрдесетој години учи да плива

Агенције
Џон Леџенд у четрдесетој години учи да плива

Пјевач Џон Леџенд открио је на свом “Твитер” профилу да тек сад, у четрдесетој години, учи да плива.

- Не знам да пливам. Данас сам имао први час пливања од периода када сам имао пет година. Мој отац је научио да плива у шездесетим годинама, тако да сам и даље у предности - написао је Леџенд.

Ово је изненадило милионе људи који га прате на друштвеним мрежама, а услиједила су и неминовна “прозивања” пјевача због његове хит пјесме “Алл оф ме”, гдје пјева “Глава ми је испод воде, али могу лијепо да дишем”.

- Шта се онда десило када ти је глава била испод воде? Јеси ли лијепо дисао? Је ли све била лаж? - написао је духовити фан, на шта је Леџенд одговорио да је све било лажно.

Док је већини било смијешно, неки су посавјетовали пјевача да је важно да научи да плива због евентуалне потребе да ускочи у базен како би спасао сопствену дјецу - што сада не би успио.

Леџенд није усамљен случај међу познатима који су касно научили да пливају. Глумица Ева Мендез једна је од њих, затим Вил Смит, који је научио да плива тек прије три године, и пјевач Зејн Малик, који се плаши великог воденог простора па због тога дуго није могао ући у базен, а глумио је чувара плаже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана