Džoli i Pit ratuju zbog starateljstva nad djecom

Agencije
Džoli i Pit ratuju zbog starateljstva nad djecom

Anđelina Džoli i Bred Pit najvjerovatnije će se bez problema dogovoriti o podjeli imovine i finansija nakon razvoda braka, ali sve su prilike da ih zato čeka rat na sudu zbog starateljstva nad djecom.

Prema pisanju portala TMZ, slavni par, koji je bio u braku dvije godine, potpisao je predbračni ugovor koji na jednostavan način reguliše podjelu njihovog bogatstva koje se procjenjuje na 400 miliona dolara. Međutim, njima ni novac niti bilo kakva materijalna vrijednost nisu bitni.

Starateljstvo nad njihovom djecom biće povod za pravi rat. Bred planira da se bori za zajedničko fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro djece, rekao je izvor. Anđelina traži zajedničko pravno starateljstvo, ali samostalno fizičko starateljstvo nad njihovim sinovima i kćerima.

Pravni staratelj može da donosi odluke o školovanju, religioznom vaspitanju, medicinskoj njezi djece i slično, što znači da ona želi da nastavi da donosi takve odluke zajedno s Bredom. S druge strane, samostalno fizičko starateljstvo znači da Anđelina želi da njena djeca žive samo s njom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana