Џоли и Пит ратују због старатељства над дјецом

Агенције
Џоли и Пит ратују због старатељства над дјецом

Анђелина Џоли и Бред Пит највјероватније ће се без проблема договорити о подјели имовине и финансија након развода брака, али све су прилике да их зато чека рат на суду због старатељства над дјецом.

Према писању портала ТМЗ, славни пар, који је био у браку двије године, потписао је предбрачни уговор који на једноставан начин регулише подјелу њиховог богатства које се процјењује на 400 милиона долара. Међутим, њима ни новац нити било каква материјална вриједност нису битни.

Старатељство над њиховом дјецом биће повод за прави рат. Бред планира да се бори за заједничко физичко старатељство над њихово шесторо дјеце, рекао је извор. Анђелина тражи заједничко правно старатељство, али самостално физичко старатељство над њиховим синовима и кћерима.

Правни старатељ може да доноси одлуке о школовању, религиозном васпитању, медицинској њези дјеце и слично, што значи да она жели да настави да доноси такве одлуке заједно с Бредом. С друге стране, самостално физичко старатељство значи да Анђелина жели да њена дјеца живе само с њом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана