Džesika Častejn i Đanluka Paci de Preposulo postali roditelji

Agencije
Džesika Častejn i Đanluka Paci de Preposulo postali roditelji

Glumica Džesika Častejn i njen suprug Đanluka Paci de Preposulo postali su roditelji kćerke, koju je na svijet donijela surogat majka.

Sa kćerkom nazvanom Đulijeta Paci-Častejn tročlana porodica viđena je u Njujorku prilikom odlaska kod pedijatra. Prinovu u porodici holivudska glumica je nosila u nosiljci za bebe, dok im je društvo pravila javnosti nepoznata žena, za koju se pretpostavlja da je bebina dadilja.

Zvijezda filmova “Drvo života”, “Služavke”, “Gospođica Sloun” i “Velika igra” svoj privatni život je oduvijek čuvala daleko od očiju javnosti, a prije mjesec uočena je u Bostonu s kolicima prilikom snimanja nadolazećeg filma “Eva”.

Prema natpisima američkih medija, kćerka Džesike Častejn i njenog supruga ima četiri mjeseca i s parom putuje svuda. Svojoj mami i tati u Parizu prošle sedmice se tako pridružila na svečanoj ceremoniji osvjetljenja novogodišnje jelke u jednoj od poznatih robnih kuća.

Častejn i preduzetnik Paci de Preposulo prošle godine su izrekli sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji vjenčanja na njegovom porodičnom imanju, u vili Tijepolo Paci u blizini gradića Karbonerea.

Upoznali su se 2012. godine, dok je on radio kao menadžer za odnose s javnošću za slavnog italijanskog dizajnera Đorđa Armanija, a Džesiku je do oltara odveo glumac Al Paćino s kojim je jako bliska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana