Džesika Bil i Džastin Timberlejk čekaju bebu?

Agencije
Džesika Bil i Džastin Timberlejk čekaju bebu?

Kako pišu neki strani mediji glumica Džesika Bil bi mogla biti u drugom stanju sudeći prema njenom nedavnom pojavljivanju u kupovini kada su je fotografi uslikali.

Glumica, koja je udata za pjevača Džastina Timberlejka, uslikana je u Los Anđelesu dok je bila u kupovini. Naime, Džesika je nosila veliki šal iako je napolju bilo preko 27 stepeni.

Kako strani mediji navode, glumici se nazirao stomak koji je šalom pokušavala da prikrije po veoma toplom danu u Los Anđelesu.

Mediji su već nekoliko puta izvlačili razne zaključke zašto Džastin i Džesika još uvijek nemaju djecu, a prie nekoliko dana su proslavili dvije godine braka. Jako rijetko objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama pa su time dodatno podstakli sumnje da nešto nije u redu u njihovom braku.

Ipak, skorašnjom, a ujedno i prvom zajedničkom fotografijom koju je okačio Timberlejk na društvenim mrežama, stao je na put spekulacijama da u njihovom odnosu nedostaje ljubavi. Oni su jedan od rijetkih parova koji svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana