Џесика Бил и Џастин Тимберлејк чекају бебу?

Агенције
Џесика Бил и Џастин Тимберлејк чекају бебу?

Како пишу неки страни медији глумица Џесика Бил би могла бити у другом стању судећи према њеном недавном појављивању у куповини када су је фотографи усликали.

Глумица, која је удата за пјевача Џастина Тимберлејка, усликана је у Лос Анђелесу док је била у куповини. Наиме, Џесика је носила велики шал иако је напољу било преко 27 степени.

Како страни медији наводе, глумици се назирао стомак који је шалом покушавала да прикрије по веома топлом дану у Лос Анђелесу.

Медији су већ неколико пута извлачили разне закључке зашто Џастин и Џесика још увијек немају дјецу, а прие неколико дана су прославили двије године брака. Јако ријетко објављују заједничке слике на друштвеним мрежама па су тиме додатно подстакли сумње да нешто није у реду у њиховом браку.

Ипак, скорашњом, а уједно и првом заједничком фотографијом коју је окачио Тимберлејк на друштвеним мрежама, стао је на пут спекулацијама да у њиховом односу недостаје љубави. Они су један од ријетких парова који своју приватност чува далеко од очију јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана