Dženifer vježba i na odmoru

Glas Srpske
Dženifer vježba i na odmoru

Slavne osobe se ove godine ne mogu zasititi predivne Italije, u kojoj u ovom trenutku boravi nekoliko zvijezda, na veliko zadovoljstvo tamošnjih stanovnika.

Nakon Leonarda Dikaprija, na Apenine je stigla pjevačica i glumica Dženifer Lopez. Izabrala je ostrvo Kapri, a 49-godišnja zvijezda stigla je s momkom Aleksom Rodrigezom. Latino divi odmor je bio prijeko potreban. Mnogobrojni angažmani tokom godine, putovanja i nastupi ostavili su trag umora na njenom licu.

Društvo, u kojem je i njen menadžer Beni Medina, plovi oko Italije, a Dženifer ni na odmoru ne zapostavlja svoj izgled. Paparaci su je snimili kako na palubi luksuzne jahte predano vježba da bi ostala u formi.

Atraktivni par viđen je i u opuštenoj šetnji ostrvom, a turisti su uspjeli da ih snime i kako biraju svježe voće za društvo na jahti.

Kasnije su završili u šopingu, gdje je lijepa Dženifer snimljena kako kupuje sandale.

Dženifer i Aleks su u vezi od 2017. godine, ali još ne planiraju da stanu pred oltar.

- Pričali su o vjenčanju i bili su spremni na to, ali Dženifer je ovaj put odlučila da postupi drugačije. Ne želi da mijenja ono što je dobro, boji se da ih “ne urekne” jer sve funkcioniše dobro između njih - rekao je izvor blizak paru.

Dodaje da su privrženi jedno drugome i svojim porodicama, a na kraju je to ono što je najvažnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana