Dženifer Lopez uradila intervju sa svojim blizancima

Agencije
Dženifer Lopez uradila intervju sa svojim blizancima

Popularna pjevačica i glumica Dženifer Lopez na svom je “Jutjub” kanalu odlučila da objavi nešto drugačije od svega do sada. Naime, napravila je intervju sa svojim blizancima Maksom i Emom koje je dobila u braku s bivšim suprugom Markom Antonijem.

- U životu sam intervjuisana možda deset hiljada miliona milijardi puta i uvijek mi se postavljaju uglavnom ista pitanja pa sam odlučila da bi bilo zabavno ako bih dopustila Emi i Maksu da mi postave nekoliko pitanja - rekla je ona na početku videa.

Sin ju je na početku upitao šta je najviše mučilo kada je bila u njegovim godinama. Jenifer je odgovorila da je stalno upadala u nevolje i da je pomalo bila nalik njemu. Dodala je da je voljela da trči i igra se te da je bila poput dječaka.

- Upadala sam u nevolje jer bi se iskradala iz kuće. Moja soba je bila na drugom spratu, a bio je i mali krov ispod kojeg je bila šupa pa bih stavila merdevine na nju i tako se penjala, spuštala i skakala sa šupe - priznala je pjevačica.

Ali u uprkos tome, kako je rekla, bila je dobro dijete.

– Bila sam stvarno dobra klinka, ali moja mama bi nas otjerala u sobu i onda bih ja slušala muziku ili štošta i kad bi mi dosadilo samo bih istrčala, otišla bih se igrati s prijateljima. I jednog dana me išla provjeriti i mene nije bilo, pogledala je kroz prozor i vidjela merdevine – ispričala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana