Dženifer Garner najljepša žena 2019. godine

Agencije
Dženifer Garner najljepša žena 2019. godine

Magazin “People” svake godine proglasi jednu damu najljepšom u toj godini, a ove godine tu titulu je ponosno ponijela holivudska glumica Dženifer Garner.

Garner (47) krasi naslovnicu poznatog časopisa, i to bez trunčice šminke na licu.  U razgovoru za “ People” otkrila je tajne “bezvremenske” ljepote.

Kako navodi ljepotica, koja je u petoj deceniji, izgleda da su za njen nevjerovatan izgled zaslužna njena djeca - Vajolet (13), Serafina (10) i Semjuel (7).

- Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, vežem kosu u rep i stavim naočare. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment - kazala je Garner, koja je nedavno i za magazin “Harper” govorila o tome da privatno ne nosi šminku.

Ova laskava titula najljepše žene ju je, kako je rekla, veoma iznenadila.

Nikad se, dodaje, nije osjećala kao ljepotica, niti je o sebi tako razmišljala.

- Uvijek sam bila zadovoljna sobom - rekla je ona te navela da je vjerovatno i zbog toga mnogi doživljavaju mnogo ljepšom.

O trenutku kada je to shvatila pričala je na svom “Instagram” profilu.

- Bila sam veoma iznenađena i trebalo mi je nekoliko minuta da to prihvatim i oduševim se - rekla je u kratkom video-snimku na “Instagramu”, društvenoj mreži na kojoj je glumica veoma aktivna, a pogotovo voli da na njoj dijeli recepte.

- Ljepotu doživljavam veoma holistički i osjećam se srećnijom i ljepšom kada se manje gledam u ogledalo - dodala je ona.

Prije šest mjeseci se konačno razvela od glumca Bena Afleka, sa kojim ima troje djece. Oni su se rastali još 2015. godine, a u braku su bili od 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana