Џенифер Гарнер најљепша жена 2019. године

Агенције
Џенифер Гарнер најљепша жена 2019. године

Магазин “People” сваке године прогласи једну даму најљепшом у тој години, а ове године ту титулу је поносно понијела холивудска глумица Џенифер Гарнер.

Гарнер (47) краси насловницу познатог часописа, и то без трунчице шминке на лицу.  У разговору за “ People” открила је тајне “безвременске” љепоте.

Како наводи љепотица, која је у петој деценији, изгледа да су за њен невјероватан изглед заслужна њена дјеца - Вајолет (13), Серафина (10) и Семјуел (7).

- Чим се вратим с неког догађаја или снимања кажу ми да скинем шминку с лица, вежем косу у реп и ставим наочаре. То им је моје омиљено издање и за мене је то комплимент - казала је Гарнер, која је недавно и за магазин “Харпер” говорила о томе да приватно не носи шминку.

Ова ласкава титула најљепше жене ју је, како је рекла, веома изненадила.

Никад се, додаје, није осјећала као љепотица, нити је о себи тако размишљала.

- Увијек сам била задовољна собом - рекла је она те навела да је вјероватно и због тога многи доживљавају много љепшом.

О тренутку када је то схватила причала је на свом “Инстаграм” профилу.

- Била сам веома изненађена и требало ми је неколико минута да то прихватим и одушевим се - рекла је у кратком видео-снимку на “Инстаграму”, друштвеној мрежи на којој је глумица веома активна, а поготово воли да на њој дијели рецепте.

- Љепоту доживљавам веома холистички и осјећам се срећнијом и љепшом када се мање гледам у огледало - додала је она.

Прије шест мјесеци се коначно развела од глумца Бена Афлека, са којим има троје дјеце. Они су се растали још 2015. године, а у браку су били од 2005. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана