Dženifer Aniston izgled duguje boksu

Glas Srpske
Dženifer Aniston izgled duguje boksu

Glumica Dženifer Aniston, koja uskoro puni 50 godina, rekla je u emisiji Elen Dedženeris da se osjeća super i da izgleda dobro zahvaljujući boksu.

Dženifer Aniston zaista danas izgleda bolje nego prije petnaestak godina, kad se proslavila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji".

Lijepa glumica redovno trenira boks i kaže da je instruktor sa kojim radi zove "šampionkom".

- Nikad nisam mogla sebe tako da zamislim, ali to mi je sada sasvim prirodno - kazala je Aniston.

To je za magazin "Pipl" potvrdio i njen trener.

- Spremna je da se potrudi i naporno vježba svaki put kad dođe. Bez obzira na to da li ima 45 minuta ili dva sata za vježbanje i to mi olakšava posao - rekao je trener.

U jednom ranijem intervjuu Dženifer je ispričala da vježba oko sat vremena svakog dana, osim nedjeljom, jer smatra da je dosljednost ključ uspjeha, tako da je spremna da vježba i kad nije naročito raspoložena za to.

A za savršeno definisane ruke, ima malu tajnu - "joga i vježbe u kojima koristi težinu sopstvenog tijela. Ali, ako nemate živaca za to, uzmite tegove od dva i po kilograma, ako ništa drugo, i nosite ih okolo - savjetuje Aniston. 

Dženifer vodi računa i o ishrani, voli smutije od voća u koje idu banane, višnje, borovnice, malo kakao praha ili bademovog mlijeka sa ukusom čokolade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana