Dženifer Aniston: Nije mi slomljeno srce

Agencije
Dženifer Aniston: Nije mi slomljeno srce

Popularna glumica Dženifer Aniston (49) iza sebe ima propali brak sa Bredom Pitom, koji ju je ostavio zbog Anđeline Džoli, ali i sa Džastinom Teroum, s kojim se rastala ove godine, zbog čega mnogi smatraju da nema sreće u ljubavi, a novinari ne prestaju da je pitaju kada planira djecu.

Zgodna i talentovana plavuša je nakon dužeg vremena progovorila o privatnim stvarima.

- Nije normalno. Stalno čujem zablude poput: “Džen ne može da zadrži muškarca” i “Džen odbija da ima bebu jer je sebična i posvećena karijeri”. Ili da sam tužna i da mi je srce slomljeno. Da razjasnim, uz sve dužno poštovanje - nije mi slomljeno srce - rekla je glumica. Ona se dotakla konstantnih pitanja zašto još nije postala majka, naglasivši da možda zbog zdravstvenih problema ne može da rodi.

- Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata, niko ne uzima u obzir koliko osjetljiva ta pitanja mogu da budu za mene i mog partnera. Ne znaju kroz šta prolazim zdravstveno ili emotivno. Postoji pritisak na žene da postanu majke, a ako to ne učine, onda su proglašene oštećenom robom. Možda moja svrha na ovom svijetu nije reprodukcija. Možda postoje druge stvari na koje bi trebalo da se usmjerim - kaže Dženifer.

Ona je prokomentarisala seksizam i način na koji se žene posmatraju u očima javnosti nakon raskida sa partnerom.

- Kada se par raziđe u Holivudu, žena je ta koja je na rubu srama. Žena je ta koja je ostavljena, tužna i sama. Kada ste posljednji put čitali neku vijest o razvodu muškarca bez djece koji je “usjedjelica”? - upitala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana