Џенифер Анистон: Није ми сломљено срце

Агенције
Џенифер Анистон: Није ми сломљено срце

Популарна глумица Џенифер Анистон (49) иза себе има пропали брак са Бредом Питом, који ју је оставио због Анђелине Џоли, али и са Џастином Тероум, с којим се растала ове године, због чега многи сматрају да нема среће у љубави, а новинари не престају да је питају када планира дјецу.

Згодна и талентована плавуша је након дужег времена проговорила о приватним стварима.

- Није нормално. Стално чујем заблуде попут: “Џен не може да задржи мушкарца” и “Џен одбија да има бебу јер је себична и посвећена каријери”. Или да сам тужна и да ми је срце сломљено. Да разјасним, уз све дужно поштовање - није ми сломљено срце - рекла је глумица. Она се дотакла константних питања зашто још није постала мајка, нагласивши да можда због здравствених проблема не може да роди.

- Нико не зна шта се дешава иза затворених врата, нико не узима у обзир колико осјетљива та питања могу да буду за мене и мог партнера. Не знају кроз шта пролазим здравствено или емотивно. Постоји притисак на жене да постану мајке, а ако то не учине, онда су проглашене оштећеном робом. Можда моја сврха на овом свијету није репродукција. Можда постоје друге ствари на које би требало да се усмјерим - каже Џенифер.

Она је прокоментарисала сексизам и начин на који се жене посматрају у очима јавности након раскида са партнером.

- Када се пар разиђе у Холивуду, жена је та која је на рубу срама. Жена је та која је остављена, тужна и сама. Када сте посљедњи пут читали неку вијест о разводу мушкарца без дјеце који је “усједјелица”? - упитала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана