Džek Nikolson imao tunel koji je vodio do Plejboj vile?

Agencije
Džek Nikolson imao tunel koji je vodio do Plejboj vile?

Da li su poznati holivudski glumci sedamdesetih godina imali skrivene tunele koji su vodili od njihovih privatnih kuća do poznate Plejboj vile?

Američki magazin Plejboj objavio je podatak da su sedamdesetih godina mnoge holivudske zvijezde imale tajne tunele od svojih kuća do vile Hjua Hefnera, koja je oduvijek bila poznata po dekadentnim žurkama. Navedene zvijezde su Džek Nikolson, Voren Biti, Kirk Daglas i Džejms Kan.

Jedan od sadašnjih urednika Plejboja tvrdi da je do ovog zaključka došao dok su na rođendan Hjua Hefnera razgledali stare fotografije iz arhive časopisa, kada su spazili polaroide na kojima se nalaze snimci tunela.

"Na slikama se vide podzemni tuneli koji su izgrađeni sedamdesetih godina", kaže jedan od urednika časopisa.

Vođeni tim otkrićem, zaposleni u Plejboju počeli su da istražuju ovu priču. Ubrzo su otkrili još fotografija, ali i šematskih prikaza, odnosno planova tunela.

Na nekim od tih šematskih prikaza vidjeli su da piše tačno do čijih kuća vode tuneli, a neka od imena su Džek Nikolson, Voren Biti i Kirk Daglas. Imajući u vidu da su sedamdesetih svi oni živjeli relativno blizu Plejboj vile, cijela priča postaje vjerovatnija.

Kada su zaposleni u časopisu pitali Hefnera o tunelima, on im je rekao da su zatrpani 1989, kao i da ne želi ništa da komentariše na tu temu.

Iako ova priča o tunelima nije potvrđena, iako je objavljena samo jedan dan prije 1. aprila, znajući da je hedonizam sedamdesetih godina prošlog vijeka vladao Beverli Hilsom, moguće je da za nju važi ono pravilo "gdje ima dima, ima i vatre".

Inače, Plejboj vila je jedina kuća u Los Anđelesu koja ima zvaničnu dozvolu za vatromet i dozvolu za mini zoološki vrt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana