Džejson Stejtam najmuževniji Britanac

Agencije
Džejson Stejtam najmuževniji Britanac

Britanke su za najmuževnijeg Ostrvljanina izabrale Džejsona Stejtama. Mnoge žene ga smatraju jednim od najboljih frajera Holivuda.

Osim što su ga proglasile najfrajerom u Ujedinjenom kraljevstvu, Britanke su konstatovale da su male šanse da utrče u njegovo naručje, u kojem svoje čvrsto mjesto ima jedna prelijepa srećnica - "Viktorijin anđeo" Roz Hantington Vajtli.. Pojedini filmski kritičari ga nazivaju i "posljednjim akcionim herojem", odnosno posljednjim junakom akcionih filmova.

Heroj akcionih filmova osvojio je čak 25 odsto glasova, ostavivši daleko iza sebe drugoplasiranog kolegu Toma Hardija, koji je uzeo samo 10 odsto. Iza njih su ostali Bekam i Batler, a interesantno je da je princ Vilijam dobio samo jedan procenat, isto kao i voditelj "Iks faktora" Sajmon Kauel.

Ovaj najmuževniji Britanac imao je nesreću tokom snimanja filma "Plaćenici", a o šokantnom događaju govorio je Silvester Stalone.

Stejtam je umalo poginuo snimajući novi nastavak filma "Plaćenika", a od sigurne smrti spasio se sigurne smrti nakon što je kamion koji je vozio završio na dnu mora.

U izjavi pred londonsku premijeru filma, popularni Slaj je rekao: "Gledao je smrt u oči. Isprobavao je kamion težak tri tone kada su kočnice otkazale. Kamion je upao...

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana