Džej Lo, Kim i Kelvin protiv Sviftove

Agencije
Džej Lo, Kim i Kelvin protiv Sviftove

Prošle nedjelje Dženifer Lopez je proslavila rođendan. Ali to nije tema. Tema je ko se družio na tom rođendanu i imao jednu jedinu temu za razgovor - Tejlor Svift.

Na internetu se pojavila fotografija na kojoj je srećna slavljenica u društvu Kim Kardašijan i Kelvina Harisa. Kako je izvor rekao američkim medijima, Kelvin i Kim su proveli noć u prijatnom ćaskanju. Nagađa se da su pričali o Tejlor Svift, budući da je to njegova bivša devojka, a ljuta neprijateljica Kim Kardašijan, čiji je muž u sukobu sa Sviftovom.

Početkom ove godine pjesma Kanjea Vesta "Famous", u kojoj on naziva Tejlor Svift "ku*kom" izazvala je mnogo bure, jer mlada pjevačica navodno nije dala saglasnost da se njeno ime koristi u pjesmi. Da se bura nije stišala, pokazuje novi akter, Kanjeova supruga, Kim Kardašijan, u svakoj čorbi mirođija.

Tejlor i Kevin su raskinuli na vrhuncu ljubavi, pa se sad prepucavaju po "Tviteru", a Kim je stala u odbranu Kanjea Vesta, kada ga je Tejlor optužila da je bez njenog znanja iskoristio vulgarne stihove o njoj u pjesmi "Famous".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana