Џеј Ло, Ким и Келвин против Свифтове

Агенције
Џеј Ло, Ким и Келвин против Свифтове

Прошле недјеље Џенифер Лопез је прославила рођендан. Али то није тема. Тема је ко се дружио на том рођендану и имао једну једину тему за разговор - Тејлор Свифт.

На интернету се појавила фотографија на којој је срећна слављеница у друштву Ким Кардашијан и Келвина Хариса. Како је извор рекао америчким медијима, Келвин и Ким су провели ноћ у пријатном ћаскању. Нагађа се да су причали о Тејлор Свифт, будући да је то његова бивша девојка, а љута непријатељица Ким Кардашијан, чији је муж у сукобу са Свифтовом.

Почетком ове године пјесма Кањеа Веста "Famous", у којој он назива Тејлор Свифт "ку*ком" изазвала је много буре, јер млада пјевачица наводно није дала сагласност да се њено име користи у пјесми. Да се бура није стишала, показује нови актер, Кањеова супруга, Ким Кардашијан, у свакој чорби мирођија.

Тејлор и Кевин су раскинули на врхунцу љубави, па се сад препуцавају по "Твитеру", а Ким је стала у одбрану Кањеа Веста, када га је Тејлор оптужила да је без њеног знања искористио вулгарне стихове о њој у пјесми "Famous".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана