Џеј Ло: Дуго ми је требало да схватим да сам злостављана

Агенције
Џеј Ло: Дуго ми је требало да схватим да сам злостављана

Да ли је психичко насиље био главни разлог зашто је Џенифер Лопез напустила супруга Марка Ентонија? Пијевачица је више о разводу открила у мемоарима "Права љубав".

Четрдесетпетогодишња Џенифер се у својим мемоарима присјетила дана када је схватила да је њен брак готов, као и мисли које су јој тада биле у глави.

Пјевачица се тог јула 2011. године налазила на снимању, а пар дана прије је славила седму годишњицу брака, њени близанци Макс и Ема су уживали у срећном дјетињству, а најновији сингл "On the Floor" је обарао свјетске листе. Иако је све споља било савршено, Џенифер је у себи водила прави рат.

"У јеку страха и панике погледала сам у Бенија и моју маму и рекла: ’Мислим да не могу више да будем са Марком’. Чим су те ријечи изашле из мене почела сам да плачем. То је била ствар које сам се највише плашила на свијету. Пала сам им у загрљај и јецала", признала је пјевачица.

Џенифер и Марк су јавно објавили да се разводе 15. јула 2011. године.

"Најтежи дан у мом животу", написала је.

Током седмогодишњег брака Џенифер никада није превише говорила о својој вези, али је једном приликом нагласила да су њих двоје попут "Сонија и Шер", што је подстакло спекулације о њиховом проблематичном односу.

"Мушкарац ме никада није ударио, нисам имала подлив испод ока или расцепану усну, али била сам злостављана на друге начине: ментално, емоционално, вербално. Знам какав је осећај када неко кога волиш поступа према теби ужасно", осврнула се Џенифер на претходне везе.

Лопезова каже да јој је требало много година, али и веза да научи како да препозна да је емотивно злостављана.

"Сваки минут у таквој вези, свако прихватање таквог понашања је и својеврсно прихватање злостављања", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана