Ducen pozirala samo u čizmama

Agencije
Ducen pozirala samo u čizmama

Holandska manekenka Ducen Kros navikla je svoje pratioce na provokativne fotografije, ali posljednja u nizu koja je osvanula na njenom "Instagram" profilu iznenadila je njene fanove.

Naime, zgodna Holanđanka je snimila kampanju za jedan modni brend, a interesantno je da je pozirala samo u dubokim zelenim čizmama.

- Kada ti se nose samo čizme - napisala je manekenka u komentaru uz fotografiju na kojoj je, osim čizama, njena savršena zadnjica u prvom planu.

Supermodel Ducen Kros karijeru je počela sa 18 godina u rodnoj Holandiji, a već sa 23 godine pridružila se jatu "Viktorijinih anđela".

Nedavno je javnost iznenadila njena fotografija sa plaže. Kao zaštitno lice brenda "Viktorijas sikret" Ducen je navikla da pozira oskudno odjevena, ali mnogi su primijetili da se njene fotografije iz kataloga i promotivne fotografije razlikuju od fotki sa plaže, te da nema ni traga "bujnom" dekolteu. Nema problem ni s tim da objavljuje svoje fotografije bez šminke, da cijelom svijetu pokaže kako izgleda kada se probudi ili krene u šetnju.

I dok je na modnim pistama tip-top dotjerana, a svaki detalj propraćen je budnim okom šminkera, frizera i stilista, Ducen je privatno sasvim opuštena uzorna supruga i majka dvoje djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana