Drama Depa i Herdove se ne stišava

Agencije
Drama Depa i Herdove se ne stišava

Bura nakon raskida glumca Džonija Depa i glumice Amber Herd ne jenjava, a uskoro će se suočiti na sudu zbog njenih optužbi da ju je brutalno pretukao.

Slavni glumac je izjavio da zahtijeva od svojih advokata da Amber dođe na sud, kako bi pod zakletvom svjedočila o navodnim batinama.

Ovu ideju podržavaju i njegovi branioci, koji smatraju da glumica mora da se suoči sa Depom i da u njegovom prisustvu svjedoči o brutalnom nasilju za koje ga je optužila u maju.

Kako prenosi portal TMZ, u dokumentu se navodi da ukoliko glumac ne bude bio prisutan tokom Amberinog svjedočenja pod zakletvom, mogao bi da izgubi slučaj, što bi na njega uticalo finansijski, emotivno, a odrazilo bi se i na njegovu karijeru.

Amber je optužila Depa da namjerno usporava razvod, jer uporno odbija da sudu preda svu potrebnu dokumentaciju.

Ona je zahtjev za razvod braka podnijela početkom maja, nakon što je u javnosti iznijela optužbu da ju je Dep fizički napao.

Međutim, Depov pravni tim tvrdi da glumac neće podnijeti dokumenta sve dok Herdova ne potpiše sporazum o privatnosti, koji bi je obavezao na ćutanje o braku sa Depom, što ona odbija da uradi. Uprkos tome što uskoro bivši supružnici već mjesecima komuniciraju jedino posredstvom advokata, američki tabloidi Depovo ponašanje tumače kao očajnički pokušaj ostavljenog muškarca da vrati ženu koju voli. Suđenje je zakazano za 6. avgust.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana