Dok snima u Srbiji, Džoni Dep tuži bivšu suprugu za 50 miliona dolara

Agencije
Dok snima u Srbiji, Džoni Dep tuži bivšu suprugu za 50 miliona dolara

Američki glumac Džoni Dep navodno je podnio 50 miliona dolara tešku tužbu zbog klevete protiv bivše supruge Amber Herd.

Dep (55) tvrdi u novim dokumentima da su optužbe njegove bivše žene za porodično nasilje “složena prevara”, javlja “The Blast” u petak.

Zvijezda serijala “Pirati sa Kariba” kaže kako je Hard prešla svaku granicu kada je napisala članak za Vašington Post u decembru.

“Prije dvije godine, postala sam javna ličnost koja predstavlja porodično nasilje i osjetila sam punu silu bijesa javnosti protiv žena koje su progovorile o nasilju”, napisala je Herd u članku.

Herd (32) nije spominjala Depa, ali ona sada kaže da je referenca na njega bila vrlo jasna.

Članak “počiva na glavnoj tezi da je gospođica Herd žrtva porodičnog nasilja, a da je gospodin Dep krivac za to nasilje”, stoji u optužbi.

“Dep nikada nije zlostavljao Herd. Njene optužbe protiv njega iz 2016. godine su lažne”, navodno stoji u optužbi.

Dep je naglasio da je zbog tog članka pretrpio velike posledice jer samo četiri dana nakon objave, njegov “piratski” filmski hit, nije bio popularan kod publike.

“Herd nije žrtva porodičnog nasilja, ona je krivac”, stoji u optužnici.

Optužnica takođe uključuje i optužbu da je Herd tokom braka započela vezu s vlasnikom Tesle, Ilonom Maskom s kojim se sastajala “kasno u noćnim satima”, navodi “The Blast”

Herd je zatražila razvod u maju 2016. godine uz optužbe da ju je glumac verbalno i fizički zlostavljao “tokom cijele veze”.

Ona tvrdi da je Dep postao bijesno nasilan tokom tog mjeseca te da je bacio mobilni u lice, čupao joj kosu, razbijao boce vina i uništio joj slikarski studio.

Dep je dobio privremenu zabranu približavanja, a Herd je tada trebalo da svjedoči na sudu, ali par je došao do zajedničkog sporazuma u avgustu 2016.

“Naša je veza intenzivno osjećajna i povremeno turbulentna, ali uvijek obilježena ljubavlju”, par je izjavio u zajedničkoj izjavi. “Ni jedna strana nije iznela lažne tvrdnje kako bi se finansijski osigurala”. U izjavi takođe stoji - “nikada nije bilo nikakve namjere da se nanese fizička ili emotivna šteta”.

Podsjećamo, slavni holivudski glumac krajem januara stigao je u Beograd zbog snimanja filma “Minimata” u režiji Endrua Levitasa. Planirano je da snimanje traje sedam nedelja, snimanje trajati sedam nedjelja, od toga nedjelju dana će provesti na crnogorskom primorju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana