Док снима у Србији, Џони Деп тужи бившу супругу за 50 милиона долара

Агенције
Док снима у Србији, Џони Деп тужи бившу супругу за 50 милиона долара

Амерички глумац Џони Деп наводно је поднио 50 милиона долара тешку тужбу због клевете против бивше супруге Амбер Херд.

Деп (55) тврди у новим документима да су оптужбе његове бивше жене за породично насиље “сложена превара”, јавља “The Blast” у петак.

Звијезда серијала “Пирати са Кариба” каже како је Хард прешла сваку границу када је написала чланак за Вашингтон Пост у децембру.

“Прије двије године, постала сам јавна личност која представља породично насиље и осјетила сам пуну силу бијеса јавности против жена које су проговориле о насиљу”, написала је Херд у чланку.

Херд (32) није спомињала Депа, али она сада каже да је референца на њега била врло јасна.

Чланак “почива на главној тези да је госпођица Херд жртва породичног насиља, а да је господин Деп кривац за то насиље”, стоји у оптужби.

“Деп никада није злостављао Херд. Њене оптужбе против њега из 2016. године су лажне”, наводно стоји у оптужби.

Деп је нагласио да је због тог чланка претрпио велике последице јер само четири дана након објаве, његов “пиратски” филмски хит, није био популаран код публике.

“Херд није жртва породичног насиља, она је кривац”, стоји у оптужници.

Оптужница такође укључује и оптужбу да је Херд током брака започела везу с власником Тесле, Илоном Маском с којим се састајала “касно у ноћним сатима”, наводи “The Blast”

Херд је затражила развод у мају 2016. године уз оптужбе да ју је глумац вербално и физички злостављао “током цијеле везе”.

Она тврди да је Деп постао бијесно насилан током тог мјесеца те да је бацио мобилни у лице, чупао јој косу, разбијао боце вина и уништио јој сликарски студио.

Деп је добио привремену забрану приближавања, а Херд је тада требало да свједочи на суду, али пар је дошао до заједничког споразума у августу 2016.

“Наша је веза интензивно осјећајна и повремено турбулентна, али увијек обиљежена љубављу”, пар је изјавио у заједничкој изјави. “Ни једна страна није изнела лажне тврдње како би се финансијски осигурала”. У изјави такође стоји - “никада није било никакве намјере да се нанесе физичка или емотивна штета”.

Подсјећамо, славни холивудски глумац крајем јануара стигао је у Београд због снимања филма “Минимата” у режији Ендруа Левитаса. Планирано је да снимање траје седам недеља, снимање трајати седам недјеља, од тога недјељу дана ће провести на црногорском приморју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана