Djevojke pokazale talente na izboru za Miss Earth BiH

M. P. foto: A. Čavić
Djevojke pokazale talente na izboru za Miss Earth BiH

Nakon predstavljanja talenata 16 djevojaka u okviru "Talent and fashion shonja" izbora za Miss Earth BiH u hotelu "Bosna" u Banjaluci, lentu su dobile četiri djevojke.

Žiri, sastavljen od 20 članova, odlučio je da pobjednica "Talenat Shows" bude Andrijana Bilić iz Banjaluke, koja ih je osvojila hip-hop plesom.

- Ovom vrstom plesa se bavim već tri godine i zato sam baš s njim odlučila da se predstavim. Drago mi je što sam napravila dobar izbor i ponijela ovu laskavu lentu. Od finalnog izbora očekujem mnogo - kazala je ova osamnaestogodišnja djevojka.

Mis "Fashion showa" je Ivana Perišić iz Banjaluke, dok je lentu mis fotogeničnosti ponijela Ruža Kuzmanović iz Teslića. Pobjednica "Talk showa" je Ana Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

Djevojke su se u tri izlaska predstavile publici i žiriju, a za njihov besprijekoran izgled bio je zadužen "Jelena šop" iz Banjaluke, čije su haljine nosile u dva izlaska. Publici se, kao i obično, najviše svidio izlazak djevojaka u kupaćim kostimima, a njihovu hrabrost nagradili su aplauzom.

Prema riječima jednog od vlasnika licence ovog izbora Čedomira Stevanovića, svih 16 djevojka će se u avgustu takmičiti za mis bikinija, a za titulu najljepše takmičenje će biti organizovano u septembru, za koje iz organizacije najavljuju vrhunski spektakl i mnoštvo iznenađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana