Дјевојке показале таленте на избору за Miss Earth BiH

М. П. фото: А. Чавић
Дјевојке показале таленте на избору за Miss Earth BiH

Након представљања талената 16 дјевојака у оквиру "Талент анд фасхион схоња" избора за Miss Earth BiH у хотелу "Босна" у Бањалуци, ленту су добиле четири дјевојке.

Жири, састављен од 20 чланова, одлучио је да побједница "Talenat Shows" буде Андријана Билић из Бањалуке, која их је освојила хип-хоп плесом.

- Овом врстом плеса се бавим већ три године и зато сам баш с њим одлучила да се представим. Драго ми је што сам направила добар избор и понијела ову ласкаву ленту. Од финалног избора очекујем много - казала је ова осамнаестогодишња дјевојка.

Мис "Fashion showa" је Ивана Перишић из Бањалуке, док је ленту мис фотогеничности понијела Ружа Кузмановић из Теслића. Побједница "Talk showa" је Ана Тешановић из Источног Сарајева.

Дјевојке су се у три изласка представиле публици и жирију, а за њихов беспријекоран изглед био је задужен "Јелена шоп" из Бањалуке, чије су хаљине носиле у два изласка. Публици се, као и обично, највише свидио излазак дјевојака у купаћим костимима, а њихову храброст наградили су аплаузом.

Према ријечима једног од власника лиценце овог избора Чедомира Стевановића, свих 16 дјевојка ће се у августу такмичити за мис бикинија, а за титулу најљепше такмичење ће бити организовано у септембру, за које из организације најављују врхунски спектакл и мноштво изненађења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана