Dikaprio uživa sa Pitovom bivšom

Agencije
Dikaprio uživa sa Pitovom bivšom

Leonardo Dikaprio viđen je kako se odmara na luksuznoj jahti u Kanu, a društvo mu je pravila koleginica Džulijet Luis.

Filmski festival u Kanu ovih dana okupio je najveće holivudske zvijezde, koje su jednako uživale na filmskim premijerama koliko i na ludim žurkama. Izgleda da je nekima od njih sada odmor prijeko potreban, i to odmor sa stilom.

Holivudski zavodnik Leo Dikaprio iskoristio je sunčan dan u Kanu relaksirajući se na jahti dugoj skoro 140 metara. Zajedno sa njim na palubi se sunčala i njegova koleginica Džulijet Luis, sa kojom je on 1993. godine glumio u filmu “Šta izjeda Gilberta Grejpa”.

Džulijet je tada bila u vezi sa Bredom Pitom, sa kojim je i danas ostala u prijateljskim odnosima. Glumica je snimcima i fotografijama na “Instagramu” pokazala kako izgleda unutrašnjost jahte, te se pohvalila da ima prijatelje “sa velikim igračkama”.

Nedavno se šuškalo da su Rijana i Leonardo Dikaprio u vezi, pa su sada ove fotografije zbunile javnost. U posljednje vrijeme Riri i Leonardo često su zajedno bili na žurkama. Šta se zapravo desilo i zbog čega se već neko vrijeme ne pojavljuju zajedno u javnosti, još uvijek nije poznato.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana