Десет година чувеног секс-снимка Ким Кардашиан

Агенције
Десет година чувеног секс-снимка Ким Кардашиан

Легендарни порно-снимак Ким Кардшаијан свјетлост је угледао прије тачно десет година, а остало је историја.

Снимак је настао 2003. године када су Ким и Реј били на одмору у Мекиску гдје су славили њен 23. рођендан, а у јавности се појавио четири године касније.

Доброупућени кажу да је Ким тада била једна млада дјевојка која је свим силама покушавала да буде позната, па је чак и лажирала везу са Ником Лачијем, који је у то вријеме раскинуо са пјевачицом Џесиком Симпсон.

Бивши уредник "Ин Тач" магазина, Кевин Диксон рекао је да им је Ким у то вријеме стално сервирала приче јер је желела да буде присутна у медијима. Ипак, почели су да пишу о њој тек када се појавила у ријалити шоу Парис Хилтон "Једноставан живот".

"Жељели смо да има секс са Лачијем и постане његова дјевојка", рекао је он и додао да је на вечери требало да их сними њихов папарацо, али он је дојавио осталима, па је настао прави хаос.

С друге стране, Кимин адвокат Марти Сингер тврди да она није била у дослуху са фотографима, као и да никада није лагала о постојању порнића.

Након што је изашла прича о секс-снимку, Дикенсон је покушао да контактира Ким, али успио је да дође само до Парис. Док је причао са њом, чуо је Ким како плаче у позадини и тврди да то „није она".

Ипак, на крају је одустала од покушаја да спречи објављивање филма, па се нагодила с Вивидом.

"Она је нама на крају продала снимак тако да смо без проблема могли да га дистрибуирамо", каже оснивач Вивида Стивен Хирч.

Наводно, Ким је за порнић добила пет милиона долара.

"Када је почело да се прича о новцу, Ким се одједном смирила", додао је Дикенсон.

Од тренутка када је објављен порно-снимак све остало је историја, а Ким је десет година касније најпознатија ријалити звијезда на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана