Депардје: Када се досађујем, ја пијем

Агенције
Депардје: Када се досађујем, ја пијем

Париз - У интервјуу који је дао часопису "Со Филм", славни француски глумац Жерар Депардје отворено говори о свом односу према алкохолу, за који је мало рећи да је драстичан.

"Када се досађујем, ја пијем. Осим у случајевима компулсивне апстиненције. Након операције бајпаса или због холестерола и још неких других ствари морам да будем опрезан", рекао је бард француског филма.

"У сваком случају, нећу умријети. Барем не још. Још увијек имам пуно енергије", навео је он.

"Када почнем да пијем, ја то не чиним као нормалан свијет. Могу у себе да сручим 12, 13, 14 боца дневно", казао је без увијања.

"Љекари су ми тражили да им опишем како пијем, а ја сам им рекао: почнем код куће са шампањцем или црвеним вином прије 10 сати. Наставим са шампањцем, а затим пијем пастис, можда пола флаше. За ручком попијем двије флаше вина. У току поподнева шампањац, пиво и још пастиса око 17 часова, како би докрајчио ону боцу. Увече пијем вотку и/или виски", испричао је 65-огодишњи глумац.

А на питање у ком је стању на крају дана са свом том количином алкохола у себи, Депардје весело одговара: "Никад нисам потпуно пијан, тек мало досадан. Све што ми је тада потребно је 10-минутна дремка и мало розеа и као нов сам."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана