Dep opet dobio tužbu

Agencije
Dep opet dobio tužbu

Dva tjelohranitelja su već tužila glumca Džonija Depa (55) jer su mu, kako kažu, “glumili dadilje i brisali koku s nosa”, a sada ga tuži i menadžer Greg Roki Bruks.

Zvijezda “Pirata s Kariba” u posljednje vrijeme puni stupce ispadima, a nakon što su se mediji raspisali kako je zbog droge i alkohola smršao i izgleda bolesno, Dep je izgubio kontrolu na setu pa je udario menadžera i vikao na njega.

Ispad se dogodio dok je Greg radio na dokumentarnom filmu “Grad laži”. Neke scene su se snimale ispred hotela, za što je Greg morao dobiti odobrenje od grada. Bruks je trebalo da zaustavi snimanje i preseli cijeli set u hotel, ali je Džoni svaki put tražio da produži snimanje vani, sve dok mu gradske vlasti nisu naredile da se premjeste u hotel. Greg je pozvao i dežurnog policajca da mu pomogne da glumcu saopšti vijest, na što je problematični Džoni potpuno poludio. Svjedoci kažu da je bio pijan.

Da Dep u Holivudu još ima uticaja pokazuje i to da je Greg dobio otkaz tri dana nakon što je odbio potpisati da zbog ovog neće tužiti Depa. Džoni je trenutno na sudu i s bivšim menadžerom i advokatima, te s bivšim tjelohraniteljima.+

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana